0320 25 81 79 info@barendregtadmin.nl

Fiscaal advies

De regels van de belastingdienst veranderen continu. Hoe past u de huidige regels het best toe, zodat u zeker weet dat u niet te veel belasting betaalt? Bij Barendregt Administratie en Belastingen worden de regels allen bijgehouden, waarmee wij u kunnen voorzien in een voor u op maat gemaakt fiscaal advies.

Fiscaal advies zowel voor ZZP’ers als ook MKB’ers

Bij Barendregt Administratie en Belastingen kunt u altijd terecht voor vragen. Daarnaast worden uw administratie, belastingaangiften en jaarrekeningen verzorgt.
Persoonlijk contact, waarbij uw wensen centraal staan, vragen worden beantwoord en advies wordt gegeven inzake uw toekomstplannen en de potentie daarvan. Het voeren van een correcte administratie is een belangrijke dienstverlening van ons, waarbij wij graag gezamenlijk de prognoses doornemen, om bijbehorende winstkansen te kunnen benoemen. Sparringspartner plus adviseur voor ZZP’ers en MKB’ers.

Bij de overdracht van uw administratie zorgen wij dat de financiële zaken netjes worden verzorgt en natuurlijk zo winstgevend mogelijk. Zo kunt u onder meer terecht voor de BTW aangiften, Inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting, maar ook uw persoonlijke financiële zaken. Ondernemers hebben dagelijks te maken met omzetbelasting, maar ook loonheffingen bij een onderneming met personeel.

Deskundig belastingadvies inwinnen maakt dat u voordeel kunt behalen en daarmee bijdraagt aan de financiële positie van uw onderneming. Wij houden alle veranderingen in wet- en regelgeving bij en natuurlijk de gevolgen ervan. Daarmee brengen we ook de kansen in kaart. Hoe bouwt u het beste kapitaal op en hoe kunt u uw onderneming zo fiscaal gunstig mogelij opbouwen. Zo kunt u denken aan advies bij inbreng in een besloten vennootschap, rechtsvorm van uw onderneming en de fiscale gevolgen van de auto op de zaak.

Particulier Belastingadvies
Ook particulier belastingadvies is bij ons in vertrouwde handen. Uw persoonlijke omstandigheden en die van uw familie passeren de revue.

Ons fiscaal advies op een rijtje gezet:

  • voor verschillende soorten belasting advies
  • advies en hulp bij het oplossen van problemen met de belasting
  • verzorgen van belastingaangiften
  • voor verschillende aangiften advies en
  • ondersteuning, ook bij het aanvragen van toeslagen
  • bezwaarschriften indienen
  • advies bij het oprichten van een onderneming
  • opzetten van een bedrijfsadministratie
  • advies bij uw privé administratie

Gedegen advies wint u in bij Barendregt Administratie en Belastingen. Sinds de jaren 80 is Henk Barendregt in de accountancy actief. Gestart als assistent accountant bij Mateboer Accountants, later assistent bij Gibo in Dronten en meer dan 25 jaar als relatiebeheerder actief geweest voor Meeuwsen Ten Hoopen Accountants en Belastingadviseurs in Lelystad. Mede door deze enorm brede ervaring weet Henk Barendregt wat er speelt bij de ondernemer en welke uitdagingen hierbij komen kijken, zeker op fiscaal gebied.

Barendregt Administratie en Belastingen
Oostermoer 3, 8245 DG, Lelystad
T. 0320 25 81 79
info@barendregtadmin.nl

Stichting Leergeld

Wij steunen Stichting Leergeld.