0320 25 81 79 info@barendregtadmin.nl

Belastingaangifte

Barendregt Administratie en Belastingen verzorgt voor u de volgende aangiften:

Fiscaal wordt u begeleidt in het maken van de juiste keuzes welke ondernemingsvorm er bij u past. Wij loodsen u door het fiscale landschap en houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat u fiscaal optimaal door het ondernemersleven gaat. U kunt zich bezig houden met uw onderneming terwijl wij bezig zijn met uw fiscale toekomst.

Belastingaangifte inkomstenbelasting

Tevens verzorgt Barendregt Administratie en Belastingen aangiften inkomstenbelasting voor particulieren. Indien gewenst kom ik bij u thuis langs overdag of in de avond. Voor een scherpe prijs bent u weer van een zorg verlost.
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Een van de nadelen van het verdienen van geld is dat je er belasting over moet betalen. Wanneer de administratie op orde is, is het indienen van de belastingaangifte voor omzetbelasting of een jaar opgave een kleine moeite. De belastingaangifte dient op tijd gebeuren. Hoe minder problemen de belastingdienst ervaart met uw aangifte hoe minder u last heeft van de belastingdienst. Ondernemers die al eens de controle van de belastingdienst hebben ervaren kunnen daarover meepraten.

Voor het voor het doen van de belastingaangifte maakt Barendregt administratie en belastingen gebruik van de volgende financiële pakketten:
* Snel Start
* Unit 4 Audition 
* Elsevier fiscale aangifte 

Bij het kleine MKB is een uitgebreide fiscale aangifte voldoende om aan alle eisen van de belastingdienst en andere financiële instellingen te voldoen. 

Indien de ondernemer gebruik maakt van financiering door een bankinstelling of andere financiële partijen is een uitgebreidere financiële rapportage noodzakelijk. Hiervoor is Unit4 Audition beschikbaar. Tevens wordt bij de rapportage van Besloten vennootschappen van deze uitgebreide software gebruik gemaakt. 

Barendregt Administratie en Belastingen is hiermee ook al tijdig voorbereid op de rapportage via SBRL/XBRL welke in 2017 verplicht ingevoerd zal worden. Vanaf 2017 zal aan financiële instellingen digitaal moeten worden gerapporteerd. 

Barendregt Administratie en Belastingen
Oostermoer 3, 8245 DG, Lelystad
T. 0320 25 81 79
info@barendregtadmin.nl

Stichting Leergeld

Wij steunen Stichting Leergeld.